belzebub532 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Mam pytanie czy samce są dużo bledsze od samic? Bo facet od którego kupiłem tak mi powiedział, tak więc mam piękne czerwone sztuki i blade prawie bez koloru i nie wiem czy tak jest zawsze czy mam dużo zwykłych red cherry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam skalar Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Samce są mniej wybarwione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miniu Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 (edited) Jeżeli kupowałeś krewetki pod nazwą "sakura" to samce też powinny być intensywnie czerwone. Jeśli tak nie jest facet zrobił Cię w bambus, jak wrócę do domu z pracy to wyedytuję posta i wstawię zdjęcie sakur mojego brata, żebyś zobaczył jak ma to mniej więcej wyglądać. EDIT: zgodnie z obietnicą - to samczyk krewetki kupionej jako sakura. Edited September 7, 2014 by Miniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts