break456 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 (edited) Siemka, które akwa ładniej się prezentuje?1) akwa maciekPC(nie wiem co planuje z obsadą)2) akwa moje(break456)(obsada niedługo ulegnie zmianie) Edited August 1, 2014 by break456 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Dorzuć opcję-Oba słabe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyho39 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Dorzuć opcję-Oba słabe Właśnie przeglądałem , taka opcja faktycznie by się przydała.Jednak przynajmniej w pierwszym jest względnie normalne podłoże , a w drugim w miarę czysta szyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregotsw Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Chyba pierwsze trochę lepiej wypada... ale zdjęcia są tak fatalne że trudno powiedzieć. Co nie zmienia faktu, że oba akwaria są kiepsko zaaranżowane i trochę "zapuszczone." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Oba akwaria mają koszmarne obsady, ale to Twoje można nazwać niestety gorszym. Akwarium jest mocno zapuszczone, a to podłoże to istna masakra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts