karwos00 Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Witam Mam miejsce obok 112l - podstawa dna 35x35 się zmieści idealnie. Jako, że nie wiem czego dokładnie szukać chciałbym was zapytać co można w takiej kostce zrobić - ale coś nietypowego - coś czego generalnie się nie spotyka - kiedyś chciałem krewetki, potem bojka typowo jakiegoś dzikusa(co też jest ciekawe i mniej typowe). Ale może jest coś jeszcze bardziej nietypowego. Podrzućcie kilka haseł żeby wiedzieć wokół czego się obracać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Bojowniki z kompleksu Coccina (w miare dostępne- B. rutilans/ B. brownorum/ B. coccina)Są to "pieniacze" - bojowniki tworzące gniazda z piany.Ew. Betta albimarginata- te to już gębacze. Inkubują ikre w pysku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karwos00 Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Betta albimarginata - ph 4-6,5. Czy to powinno się już robić typowe BW ?? Patrząc na wymagania to praktycznie zerowa twardość = to akurat nie problem - a co z roślinami - czy coś w takiej twardości rośnie czy to już konieczne podawanie wapnia i magnezu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts