Skocz do zawartości

Korzeń


Macudys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja swoje o ile pozwalały mi na to wymiary korzeni to gotowałem w solance podobnie jak skorupy kokosa a te większe parzyłem wrzątkiem. Co prawda i tak lekko ''puszczały'' kolor ale po jakimś czasie przestały. Nie widzę różnicy w przygotowaniu korzenia który będzie całkiem pod wodą a takiego którego kilka centymetrów będzie wystawać ponad wodę, przecież nie będziesz gotował 95% długości korzenia a reszty nie zostawisz? ;-)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja do piekarnika nigdy nie wkładałem bo po co? Gotowanie w solance to nic innego jak namoczenie i odkażenie, później piekarnik czyli wysuszenie korzenia po to żeby znowu go namoczyć w zbiorniku? Ale Ty rób jak uważasz ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

×
×
  • Dodaj nową pozycję...