red eye Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Witam, tak jak w temacie, jakie roślinki będą bardzo dobrze rosły w piasku. Teraz mam kabombe ale nie bardzo jest jej w piachu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 W piasku roślinki słabo rosna zależy tez od ranulacji . Ja mam posadzone zabienice i dają sobie radę w piasku tez śwetnie zasuwał mi lotos tygrysi Moja granulacja to 2mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
red eye Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 dzięki wielkie za pomoc. moj piasek jest bardzo drobny, ale był jeszcze jeden rodzaj drobniejszy od tego co mam, a nie zwróciłam uwagi na nalepke z opakowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 nio to mozesz dac zabienice i zobczyć co bedzie albo inne rozwiązanie to rośłiny na korzeniach i kamieniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
red eye Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 oki bede działac dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts