StoneKnight Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Witam. Mam do sprzedania paczuszkę roślin. Limnophila Sessiliflora - ok. 45 sztuk Moczarka - ok. 15 sztuk Rotala - ok. 15 szuk Heterantera paskowana - ok. 30 sztuk Za paczuszkę chciałbym dostać 25 zł ( koszt przesyłki ( ok. 12 zł ), pokrywa kupujący ). Proszę zainteresowanych o kontakt, bo szkoda wyrzucać a za tą kwotę naprawdę warto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.KAMIKADZE. Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 ja bym kupił ale muszę się zastanowić ile chcesz za: Limnophila Sessiliflora, rotala,Heterantera Paskowana z każdej po 5 sztuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoneKnight Posted May 7, 2013 Author Share Posted May 7, 2013 Tobie przydał by się kurs czytania z zrozumieniem ;x jeśli pisze, że za całą paczkę chce dostać 25 zł i, że wysyłam tylko wszystkie rośliny a Ty zadajesz głupie pytanie " ile chcesz za xxxx po 5 sztuk " - . - Już nie aktualne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts