alien1987 Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Witam mam takie małe pytanie może mi pomożecie : mianowicie chcę nalać do czystego nigdy nie używanego wiadra 10 litrów wody dolać do niej trochę aquantana sery i włożyć do tego filtr na noc to dobry pomysł żeby taką wode używać do podmiany w akwa czy nie bardzo?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo180 Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 dobry pomysł ale filtra nie musisz dawac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kika Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Hmm.. Pomysł??? tak trzeba robić zawsze (ale bez filtra) woda MUSI być odstana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Hmm.. Pomysł??? tak trzeba robić zawsze (ale bez filtra) woda MUSI być odstana nie raz byłem zmuszony do natychmiastowej podmiany i lałem 40l prosto w kranu i nic się rybom nie dzieje. Sprawdź jakie masz parametry kranówki i wtedy kombinuj ewentualnie z jakimiś uzdatniaczami. Bez sensu jest to lać, jeżeli masz wodę w kranie dobrą. Tyle, że wiadomo - temperatura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczyca Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Ja tak samo leje prosto z kranu i tez nic rybom się nie dzieje. Co do temperatury to ustawić w kranie miej więcej taka jaka jest w wodzie na oko po prostu i będzie git. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts