mierzej16 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Witam mam w planach przerobienie odmulacza sera Po co tu piszę ? Liczę na wasze porady może ktoś takie coś robił czy to zadziała i w ogóle. Ja jeszcze tego nie wiem nigdzie nie widziałem takiego pomysłu (nie szukałem). Jaką pompkę mogę wstawić żeby uciągnęła wodę?(aby wygodne było połączenie rurkami wlot i wylot). O to taki mały amatorski zarys: Proszę o komentowanie rady i krytykę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 No dobra a po co tobie ceramika i węgiel . Przecież to do ścieku idzie ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mierzej16 Posted April 26, 2009 Author Share Posted April 26, 2009 Właśnie tu jest pies pogrzebany że jak odkurzam i robię od razu podmianę wody to nienadążam odmulić dna a już pół akwarium wody niema. Zastanawiam się nad obiegiem zamkniętym czyli odkurzać ale woda oczyszczona wraca do akwarium. Czy jest to możliwe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 To kup sobie cieńszy wężyk, i będzie po problemie. W takiej wracającej wodzie gdzie było rozbite <ostrzeżenie: gó...>, nie wróży nic dobrego ja odmulacza wcale nie używam , leży gdzieś sobie , wolę samym wężem, zbliżyć do podłoża i ściągnąć co chcę Link to comment Share on other sites More sharing options...
mierzej16 Posted April 26, 2009 Author Share Posted April 26, 2009 Ok nie raz posłuchałem twojej rady i nigdy nie żałowałem. Zrobię tak i teraz. Dziękuje Można zamknąć ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts