przemek5932 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Witam mam 54 litrowe akwarium mam w nim około 6 molinezji czarnych parke złotych 4 Danio 3 głupiki pawie oczko 2 kiryski i mam pytanie ile dokupic jeszcze kirysków i glonojadów Link to comment Share on other sites More sharing options...
a1212 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Masz źle dobraną obsadę! Poczytaj trochę o wymaganiach tych rybek, następnie dowiedz się jakie masz parametry wody, podaj także więcej informacji: poza PH i GH wody, jakie masz podłoże, jakie oświetlenie itd. (ogólnie im więcej informacji tym lepiej). Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek5932 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Ale ja się nie pytam obsadę tylko ile rybek mam dokupić!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a1212 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Z takim nastawieniem? Zdecydowanie 0 (słownie zero!) czyli nic. Już tak męczysz rybki... Pamiętaj, że znęcanie się nad zwierzętami jest karalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek5932 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Rybki.w.moim akwarium czują się dobrze i znam kilka osób które już ponad kilka lat zajmują się rybkami i maja podobną obsadę do.mojej. Więc jak nie masz zamiaru mi pomuc to się nie wypowiadaj. nemo130: Gratuluję wiedzy i podejścia do akwarystyki. W kwestii obsady popytaj znajomych, temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts