bulimaster Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Witam, Prosił bym o ile jest to możliwe na podstawie tych zdjęć o podpowiedź jaka to pielęgnica ? Zakupiłem 5 szt Akar cętkowanych aby sparować dwie, a resztę oddać. Niepokoi mnie fakt że jedna z nich jest trochę niepodobna i nieco większa od pozostałych - chyba że to jedyny samiec. Zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lost Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Może to barwniak thomasa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulimaster Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Może to barwniak thomasa? Może, w każdym razie jak patrze na nią w akwarium wśród pływających akar cetkowanych to wydaje mi się inna, większa i jaśniejsza. Jeszcze jakieś pomysły ? Jeszcze 2 zdjęcia na tle z akarą; Zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0mek23 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Może to i jest barwniak Thomasa, ale wiem, że ten gatunek barwniaka ma inne barwy. Myślę, że barwniaka możesz wykluczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Jakaś Apistogramma. EDIT : Może macmasterii lub taenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts