agaa1999 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Pytam, bo nie wiem, czy jeśli zapalę świece w pomieszczeniu w którym jest akwarium, nic nie stanie się moim podopiecznym? Nie zatrują się lub nie zachorują? Mam nadzieję, że odpowiedni dział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Ja dużo palę papierosów i nie szkodzi,świeczka romantycznie też czasem,więc moim zdaniem bez obaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMasteR Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Znam przypadek,jak nałogowy palacz w pokoju miał akwarium, wiec do filtra mechanika podpiął rurkę od napowietrzania i poza meblami, dziurka pod oknem malutka i wypuścił rurkę na balkon.Ale nie wiem jaki to miało sens, jak i tak kaskada napowietrzała powietrzem z pomieszczenia poprzez ruch tafli wody lepiej niż ten fan mini plus.A ty jak myślisz Sławek, dało to coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 A ty jak myślisz Sławek, dało to coś?Przy moich 8 zbiornikach i 30 fajkach/dobę w pokoju -raczej bez sensu A w w opisanym przypadku,hmm... też zależy czy sąsiad nie pali oponami/ew.jakaś fabryczka obok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMasteR Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Hehehe Ja jakoś uważam że i tak kaskada napowietrzała wodę wiec mijało się z celem. Wracając do tematu to świeczka nic nie zrobi na pewno rybom. Odpowiedź jest, więc zamykaam. Dulle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts