patunho Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 witam mam pytanie czy deszczownia może być zamontowana poniżej lustra wody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Może i tak jest najlepiej , tylko ustaw ją tak aby poruszała lustrem wody , czyli ma się tworzyć fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
patunho Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 ok tak zrobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tygrysiczka Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 a czy można założyć taką deszczownice mając filtr zewnetrzny?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 tak, tylko trudniej zamontować Link to comment Share on other sites More sharing options...
tygrysiczka Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 czyli jak?? Przyznam szczerze, że poraz pierwszym na tym forum przeczytalam o tej deszczownicy i nie mam zielonego pojecia co z czym się je Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogos Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 ja tak mam z filtrem zew i nie nie nazekam i wcale nie jest trudniej zamontować ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tygrysiczka Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Jutro koniecznie muszę pójść do sklepu zoologicznego i zapytać o to cudeńko dzieki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejot-wrt Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 witam, ja zmontowałem sobie sam tak owa deszczowine i sprawuje sie bardzo dobrze mam juz z 8 tydzien i jestem zadowolony ze nie mam tych halasliwych bombelkow i roslinki sie lepiej rozwijaja, a rybki rowniez nie maja problemow z tlenem. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro65 Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 witam, ja tez mam deszczownie od 2 dni i wszystko dziala dobrze woda jest bardziej klarowna ,a roslinki tez wydaja sie bardziej zdrowsze polecam,ryby na poczatku dziwnie sie zachowywaly jak by sie baly ,ale pozniej oki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duchu Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Ja również posiadam deszczownie zamontowaną poniżej lustra wody,na powierzchni tworzy sie malutka fala,woda jest w ciągłym ruchu,pełen obieg i o to chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts