zicco86 Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Witam podpinam się pod temat żeby nie tworzyć nowych a tym samym bałaganu na forum Wydaję mi się że mam neona z rakiem, hmm... powiedzmy tak, wróciłem do hodowli rybek po kilku latach więc powiedzmy że jestem świeżak. Załączam foto - co o tym sądzicie ?? moje Aqwa: 112 L zbiornik 5 tygodniowy po 2,5 tyg wpuszczone rybki temp stała 25,5 C kubełek HW-302 pracujący 24h podmianka co tydzień 20 L Obsada: 16 Neonek 5 mieczyków 6 gupików 2 Kirysy 5 Glonojadów 2 Prętnik Testy wody ... hmmm... nie robiłem Neon wygląda jakby miał w pyszczku szaro przeźroczysty kamyczek... :/ Wydzielam PS Zmień kolor w podpisie, czerwony jest zarezerwowany dla moderacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.Agassiza Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Specem nie jestem ale wygląda jakby otworzyła pyszczek żeby się przeciągnąć . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zicco86 Posted October 2, 2012 Author Share Posted October 2, 2012 Tak to może wygląda na zdjęciu, ale w rzeczywistości właśnie to jest ta narośl... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts