Alicja1111 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Przepraszam jeżeli się powtarzam, albo zły dział, ale ja tego nie rozumiem. Raz piszą 60, a czasem 120, no to jak to jest naprawdę? A jeżeli w 65l można je mieć to ile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Dno 80x30 jest minimalnym bezpiecznym wymiarem dla cierniooczków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Dno 80x30 jest minimalnym bezpiecznym wymiarem dla cierniooczków. Potwierdzam. Mam te ryby w 80x40cm akwarium. Pływa ich całe (jeszcze nie skompletowałem stadka) 4 sztuki. Widząc 6cm podrostka pływającego od szyby do szyby osobiście nie wyobrażam sobie tych ryb w mniejszym akwarium. Mam nadzieje, że wiesz, że ten gatunek WYMAGA drobnego piasku jako podłoża ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja1111 Posted September 22, 2012 Author Share Posted September 22, 2012 Pewnie że wiem jakiego podłoża wymaga Ale, czy to ważne jak teraz wiem że nie będzie on mógł zaistnieć w moich planach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts