Sabrina Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 U mnie są 2 tygodnie temu zasadzone roślinki i jednej ciemnieją brzydko liście a 2 takie gałązkowe opadają w dół nie chcą rosnąą pionowo tylko się pochylają mocno co robić? Zbiornik 52 litry Bojownik w środku z ospą niestety i Helenka bo są małe ślimaczki zbiornik odziedziczony, dlatego próbuję go odratować . Edit: Na kuli mchu jak widać jakby kurz a kupiona 2 tygodnie temu. Molinezji już tam nie ma jest w dużym zbiorniku a te małe białe pływające jakby kropeczki kurzu białe pojawiły sie kilka dni temu co robić ? Pisownia. Edytuj posty. Nie odkopuj starych tematów. Mapet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Więcej informacji o akwarium, oświetleniu i nawożeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted September 16, 2012 Author Share Posted September 16, 2012 Bardzo Dziękuję za rzeczową odpowiedź o co trzeba zrobi jeśli ten Azotan będzie za wysoki?? Podmiankę zrobiłam po testy idę jutro, co do rym masz rację na Bojowniku pojawiła się biała duża kropka przed ogonkiem i traci płetwy zostają takie cienkie niteczki tylko Kurcze a mi mówiono że rybki są,praktycznie nie wymagające opieki Co za Bzdury !!Nic no będę się uczyła na bieżąco -co i jak ! Pisownia! Mapet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts