ja1 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 ja mam taki problem z ramirezą atakuje mi ryby co z nim zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika15 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Jaki masz litraż i jaką obsadę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja1 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 mam 140L molinezi kilka skalary kosiarki glonojady głupiki neonki prętnik ale najbardziej sie czepia skalarów kosiarek i gupików Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek334 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Oddaj ramireze do sklepu zanim zje ci wszystkie ryby.Z pyszczakami miałem podobnie.Aha na przyszłość pisze się gupiki a nie głupiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksymilian Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Jesteś nowy w akwarystyce czy na forum ? Sądzę , że pierwsza opcja jest prawie pewna Czy one przypadkiem nie pilnują ikry? Rozważyłeś opcje kolego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISSAC Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 moje ramirezki nie atakowały nawet krewetek... może trafiłeś na wrednego osobnika albo faktycznie pilnują ikry wtedy nic nie podpłynie do "gniazda" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glonek Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Oddja rybę do sklepu i to wszystko...Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Oddaj ramireze do sklepu zanim zje ci wszystkie ryby.Z pyszczakami miałem podobnie.Aha na przyszłość pisze się gupiki a nie głupiki aaaahahaha dobre dobre ramireza zje skalary Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Oddaj ramireze do sklepu zanim zje ci wszystkie ryby.Z pyszczakami miałem podobnie.Aha na przyszłość pisze się gupiki a nie głupiki ojejj :/ niie no może to nie ramirezka jednak coo ?? :/ GLONEK - weź się już połóż spać bo zamulasz w każdym temacie :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISSAC Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 glonek myśli że wszystkie sklepy zoologiczne czekają na nas aż im przyneisiemy nasze rybki które nam nie pasują Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisMruk Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Ryby są jak ludzie. Po prostu są agresywne i nic z tym nie zrerobisz chyba że oddasz je do sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor396 Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 muszą pilnować narybku, to bardzo spokojne rybki mimo, że należą do pielęgnicowatych akwa 112l 2 molinezje 2 mieczyki 2 gupiki 7 brzanek różowych 2 Elioty 5 kirysków 1 kiryśnik 1 sum rekini 2 gurami marmurkowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Ryby są jak ludzie. Po prostu są agresywne i nic z tym nie zrerobisz chyba że oddasz je do sklepu Czyli jeśli ryby są jak ludzie, to znaczy że nas także można oddać do sklepu? Nie porównuj ryb do ludzi, ok? I temat kilka dni przeterminowany. W każdym razie, myślę, że mało wiarygodne, żeby ramireza zjadła całą jego obsadę... I w ogóle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts