Erni-lee Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Słyszałem że mozna karmić skalary dżdżownicami kture narpierw wkłada się do mleka a potem suszy czy to prawda nie stosowałem tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExxtraFish Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 nie to klamstwo sama mam 2 skalary i je poprostu karmie zwyklym pokarmem ale czeba sypac wiecej bo one sa zawsze glodne i przynajmniej 1 w tygodniu robakami w sklepach zoologiznych mozna je kupic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 Ok dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol112 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 można ale inaczej pocinasz je żletką drobno i dajesz do akwarium i tak co 2-3 dni skalary lubią taie coś przynajmniej mi tak tata mówił jak miał kidyś akwa. Tak się z nimi robi ja tak nierobie bo się brzydze wole zwykłe mrożonki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 14, 2009 Author Share Posted April 14, 2009 dawałem im jedzą ale nie tak jak ochotkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts