Gupik47 Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Mam akwa 48l i kompletnie nie wiem jak je ozdobić. Muszle, korzenie kamienie HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzi xD Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Może jakiś zameczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Przykład: korzeń przez całe akwarium, wysoka traw po lewej i prawej, ciemne kamyki (zwir) a reszta to juz inwencja...Albo korzen przez srodek ukosnie, przed nim z jedego boku niskie roslinki a z tylu wysokie...Do tego z jednej strony oprzyj szary kamien. Zadnych sztucznych roslin zameczkow i innych nierealnych rzeczy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerbit Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Nikt nie udekoruje tego dla Ciebie, akwarium ma się podobać Tobie. Aspiracje i ciekawe pomysły czerp ze zdjęć w internecie na pewno coś Ci się spodoba. Na dole przykładzik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExxtraFish Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 mozesz pokąbinowac ja musialam dlugo akurat ale sie oplacilo mam duzo i duze muszle zwykle roslinki i jakies kolorowe kamyczki i calkiem ladne to wszystko tak jakos dobralam do zwirka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorX Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 google -> grafika -> Takashi Amano Jeżeli uda Ci się zrobić to w 48L to co jemu w 5L nano to sukces BTW Jest tam parę ładnych fotek prawda? Szczególnie polecam osobom które myślą że mają ładnie wystrojone akwa. zameczek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 nie wsadzaj do akwa żadnych muszli ani ceramiki żwirek najlepiej ciemny (żadnych kolorowych) jakiś ładny korzeń .. może kokos (możesz zrobić go sam/a) pod żwirek daj koniecznie jakiś nawóz będą wtedy pięknie roślinki rosły roślinki -kabomba, bakopa, ludwigia repens, gałęzatka, moczarka, nurzaniec jest w czym wybierać lotos tygrysi jest cacy Link to comment Share on other sites More sharing options...
korozja Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 nie wsadzaj do akwa żadnych muszli ani ceramiki żwirek najlepiej ciemny (żadnych kolorowych) ...bo ceramika i kolorowy żwir mogą wydzielać szkodliwe chemiczne substancje i podtruwać w ten sposób rybki, a muszle zwiększaą twardość wody więc jeśli jesteś początkujący to lepiej z nimi nie eksperymentuj. (to tak żeby nie było, że nie bo nie, tylko nie bo są po temu istotne powody) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts