Mpro Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Czy ktoś wie kiedy szykuje się może jakaś wystawa akwarystyczna lub targi w okolicach : Bytom, Zabrze, Gliwice, Katowice i w pobliżu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 - Kalendarz akwarystyczny/wystawy akwarystyczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpro Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 Szukałem niestety nie znalazłem nic w pobliżu, dlatego pytam bo może ktoś wie o czymś czego nie znalazłem. Miałem zamiar się wybrać do oceanarium w Krakowie, niestety zostało zlikwidowane w czerwcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 W październiku w palmiarni w Gliwicach mają otworzyć podobno dwa pomieszczenia z rybami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpro Posted July 30, 2012 Author Share Posted July 30, 2012 Jak będzie coś więcej wiadomo, daj znać. Z góry thx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... a-material Tu jest coś więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts