sikor Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 2 brzanki mszawe(chcę 3 dokupić ale to nie takie łatwe;) 5 bocji wspaniałych 3 glonojady(zbrojniki niebieskie) 1 labeo 1 sumik rekini(ok 6 cm jak będzie duży to oddam) 1 duch brazylijski 1 gurami dwuplamisty(do oddania) 2 sumik synodonitis eupterus 1 samiec maylandia estherae red red(niegoźny pyszczak)( do oddania) 5 kosiarek 5 tetr mogę do mojej obasdy dodać parkę ramirezk?lub prętników karłowatych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szak123 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 a poszukałeś w opcji szukaj?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 a poszukałeś w opcji szukaj?? nie wiem po co takiego posta napisałeś chyba pyta sie w dobrym temacie co nie OBSADY ZBIORNIKÓW a co.. może ma wpisać swoją obsadę w szukaj ?? i tam zobaczyć czy cos mu wyskoczy zgodne z tym co chce sie dowiedzieć ??.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szak123 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 mi zawsze piszą żebym w opcji szukaj poszukał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Nie nie możesz dodać ramirezek chyba że zmienisz obsadę. Podaj jeszcze ile masz litrów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 szak ale nie akurat takich rzeczy.. wiadomo że może porównać wymagane parametry wody przez rybki, ale i tak najlepiej forumowicze się wypowiadają w takich większych obsadach jak ktoś pyta np: jak wygląda kirysek to wiadomo że =>www.google.pl albo w ilu litrach trzymać bojownika to => opcja szukaj - bo to juz było na forum gdyż to dość częste i nieskomplikowane pytanie sorki za OT ale chciałam wyjaśnić Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Nie nie możesz dodać ramirezek chyba że zmienisz obsadę. Podaj jeszcze ile masz litrów. Lukas sikor ma 300l pisze w podpisie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 dzięki anija ze mnie bronisz;* bo chyba mam rację cięzko znaleźć u kogoś moją obsadę;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 no tak u ciebie z tym pysiem heheh ciężko by było wyszukać w opcji szukaj w ogóle takiej obsady Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 ona jest magiczna ale nie ma żadnych spieć i walki w akwa więc chyba nie jest taka zła;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts