szymek150 Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 W związku z tym że przeczytałem ten artykuł: http: //forum.superakwarium.pl/uzupelnieni-obsady-do-akwaium-112l-t48056.html dowiedziałem się z niego że neony i zbrojniki wykończą maluchy pielęgniczki kakadu. Dlatego:Jaka ławica do pielęgnic kakadu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Proponowałbym H. amandae pod warunkiem, że masz hodowlane cacatuoides. Dorosły dziki kakadu byłby w stanie zjeść amande. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 W związku z tym że przeczytałem ten artykuł:http: //forum.superakwarium.pl/uzupelnieni-obsady-do-akwaium-112l-t48056.html dowiedziałem się z niego że neony i zbrojniki wykończą maluchy pielęgniczki kakadu. Dlatego:Jaka ławica do pielęgnic kakadu ? Nie koniecznie u mnie neony czerwone nie interesowały się narybkiem kakadu,co innego samiec kakadu-zjadł pół narybku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Z całym szacunkiem, ale zadaniem neonów w tym momencie jest dokonanie selekcji naturalnej. Jeśli rodzic nie da rady ochronić swojego potomstwa, to mógłby tą niekompetencję przekazać dalej, a tego nie chcemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymek150 Posted May 28, 2012 Author Share Posted May 28, 2012 Bystrzyki amandy - nie za bardzo mi się podobają. SkanDaL: Może go nie karmiłeś Sverting: Masz racje. A może coś co łatwo by się mnożyło z ławicowych. Na pewno nie żałobnice ( już nazwa mnie przeraża ),neonki ( jest to bardzo trudne ),kardynałki ( zimnolubne ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Miedziki, jarzeńce... jest tego trochę. Ogólnie kąsaczowate z Amazonii sobie przejrzyj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymek150 Posted May 28, 2012 Author Share Posted May 28, 2012 Zbliżamy się,zwinnik blahera - jedna z niewielu ryb które mi się podobają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts