Norbiz Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Proszę o pomoc w identyfikacji roślin przedstawionych na zdjęciach: jedna to jakaś ludwigia ale nie wiem właśnie jaka, oraz pozostałe 3 podobne do siebie 1. 2. 4. rainbow - Umieszczaj prawidłowo linki do obrazów i zwróć uwagę na wielkość pliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbiz Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 Proszę o pomoc w identyfikacji roślin przedstawionych na zdjęciach: jedna to jakaś ludwigia ale nie wiem właśnie jaka, oraz pozostałe 3 podobne do siebie 1. 2. 3. 4. rainbow - Umieszczaj prawidłowo linki do obrazów i zwróć uwagę na wielkość pliku. właśnie się douczyłem i poprawiałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Te zielone/zielono-czerwone ludwigia repens, te biało zielone sałata doniczkowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Druga roślina to Hygrophila Polysperma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts