maciejdawid1999 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Witam! Akwarium: 54l Założony 2 kwietnia 2012r, nie dojrzewał Filtr: włączony cały czas Temperatura - 24-5*C Ryby: 1+2 platka, 1+2 gupik, 1 p. ramireza U mojej ramirezki zauważyłem trzy dni temu "wystający odbyt". Jest biały i ma około 1-3 mm. Karmię 2 razy na dzień TetraMin. Co jej dolega? Zdjęcia nie wstawię, bo i tak nic nie widać . Z góry dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Ani nie raczyłeś przeczytać podklejonych tematów - a masz tam info o takich przypadłościach, ani nie przeczytałeś regulaminu tego działu, a szczególnie fragmentu mówiącego o poprawnym zakładaniu tematów tak żeby jakakolwiek pomoc była możliwa. Uzupełnij konieczne dane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecho Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 A może raczyłbyś zdjęcie wstawić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciejdawid1999 Posted May 4, 2012 Author Share Posted May 4, 2012 Fotki (bardzo mało widać): Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonek23 Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Ramirezy hodujemy w parach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciejdawid1999 Posted May 5, 2012 Author Share Posted May 5, 2012 Ramirezy hodujemy w parach.Wiem, ale nie było w sklepie drugiej... Dopiero kupię partnera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts