turtles Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Mam problem z tłem zewnętrznym. Jest to tło zakupione w zoologicznym. Przy przyklejeniu tła między ścianą akwarium a tłem powstały bąbelki powietrza, nie moge sobie z nimi poradzić by ich tam nie było. Próbowałam je tak ręką do góry brać ale się nie ruszały z miejsca, od tyłu tez je nakłuwałam igłą i tak nic to nie pomogło. Może ktoś mi doradzić co mam zrobić by tych bąbelków nie było i żeby się tło nie odklejało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamon Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Przyklej na olej, masło, obojętnie. Byle było to tło foliowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@rek Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Problem jest chyba przy naklejaniu. Jeżeli będziesz naklejał tło, to od dołu do góry i przy okazji pozbywaj się bąbelków. Powinno pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondyn988 Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Ja mialem problem z tlem wewnetrznym strukturalnym poniewazza nim dzialy sie cuda: glony, jedzenie wplywalo za nie itp. I mam takie pytanie bo sa na alledrogo teraz tla strukturalne PŁASKIE http://allegro.pl/tlo-strukturalne-plas ... 09923.html czy to bedzie jakies lepsze rozwiazanie?? Ma maze ktos cos takiego u siebie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łoren Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 A można także wykleić zwykłą czarna folią - tanio i z doskonałym efektem głębi a także świetnym kontrastem dla roślin. Tła strukturalne wyglądają super jak są nowe - potem jak porastają glonami... efekt jest umiarkowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondyn988 Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 chodzi mi o to czy jak bede mial to "płaskie" tlo to czy za nim tez bedzie mi sie robil taki syf jak za tym zwyklym strukturalnym?? Bo wlasnie dlatego musialem sie tamtego pozbyc nemo130: Pisownia +1 Edit: Chodzi mi o to czy jak będę miał to "płaskie" tło, to czy za nim też będzie mi sie robił taki syf jak za tym zwykłym strukturalnym?? Bo właśnie dlatego musiałem się tamtego pozbyć nemo130: Pisownia, brak edycji postu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts