llli Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Witam, pytanie moje brzmi co mogę ewentualnie jeszcze dodać do mojego akwa - zbiornik 56 l - jeden labeo (tak, wiem, że mały litraż, ale w planach jest zmiana na większy za jakiś czas), poza tym daje radę bo jest mały - jeden skalar - 2 gurami (prawdopodobnie parka) - 1 kirysek - 7 neonków (ale nie wiem czy się utrzymają, bo już 2 padły od skalara i gurami, póki co trzymam je w kotniku..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Jak na razie to możesz oddać labeo, skalary i gurami. Jak to zrobisz to możemy pomyśleć nad nową obsadą. Jaki to kirysek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
llli Posted March 13, 2012 Author Share Posted March 13, 2012 Spiżowy kirysek. No wolałabym nie oddawać tych rybek, póki co świetnie sobie radzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Na pewno rewelacyjnie skoro potrzebują akwarium minimum 3-4 razy większego! Kirysek też do oddania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willow Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 No i te nieszczęsne neonki w kotniku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts