kemyd Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Witam. Jak mam odpowiednio posadzić/przymocować moczarkę? Porozdzielałem gałązki bo wszystkie razem robiły się brązowe u spodu. Teraz gdy porozdzielałem je i mam 4 kępki po ok 7-12 gałązek i widzę, że robią się znów brązowe. Światło dociera, inne rośliny rosną i wyglądają dobrze. Dodam, że to roślinka o delikatnych gałązkach i lubiąca wypływać. Mam piach i przy piasku zostanę, bez kamyczków. Nawóz kulkowy. Wygląda jak ta jasna po lewej stronie http://cantonensis.pl/upload/5zd.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Jeśli brązowieje ci tylko parę listków od dołu-to jest to normalne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemyd Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Listki i łodygi brązowieją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirCedrik1973 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Jaką masz temperaturę w akwarium ? U mnie powyżej 26 stopni moczarka marniała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemyd Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 Mam 24 stopnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts