tos25 Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Prosze mi powiedziec czy dobrze wybrałem rybki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNcZeSs Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Mysle ze tak przudalo by ci sie cos jeszcze na dno. Moze Sum albo Kiryski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Prosze mi powiedziec czy dobrze wybrałem rybki10 brzanek różowych ok lepiej harem gurami 2 brzanki rekinie... mhym lubią stado .. .ale rosną duże .. może coś innego kosztem rekinów ? 2 skośnopręgie... nie wypowiem się bo tylko kojarzę ją nic nie wiem na jej temat 1 glonojad ok ale mówi się zbrojnik niebieski 3 bocje ok chodź lepiej już z 4 2 duze skalary i 4 małe ? przecież te 4 i tak urosną... czyli 6 skalarów... jak dobiorą się w pary to zostaw 1-2 pary... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 mysle ze jest ok ale bocji dokup i jakies kiryski albo sumiki denne;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tos25 Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 Bardzo wam wszystkim dziękuje za porady:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts