pyszu18 Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 witam. przegladajac dzis dzial Choroby i leczenie zlapalem sie za glowe... na pierwszej stronie znajduje sie az 6 tematow na temat choroby zwanej RYBIA OSPA... czy jest konieczne, aby ich tyle bylo? nie chodzi mi to, ze moderatorzy sie nie wywiazuja, bo to nieprawda. chodzi mi o to, czy uzytkownicy musza za kazdym razem zakladac swoj temat? nie przegladalem dlaszych stron, bo zdecydowalem, ze czytac co chwile "ospa rybia, co zrobic" to poprostu nie robota... rozumiem, ze kazdy ma inna obsade, inny zbiornik. ale czy na prawde musi byc ich (tematow) az tyle? mozna przeciez czytac info na http://www.superakwarium.pl, szukac w google, przegladac forum i korzystac z funkcji szukaj .....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Powiedz to tym co je zakładają, ale też nie sposób wszystkiego kasować , choroby to akurat inny dział, w którym każdy problem jest inny, fakt jeżeli ktoś pisze ryby mają ospę co mam robić, to powinno być to usunięte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyszu18 Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 nawet nie chodzi tu o usuwanie, bo to jest Wasza zbedna praca. lepiej zapobiegac niz leczyc. mam nadzieje, ze przeczytaja moj pierwszy post osoby, ktore zakladaja te "chore" tematy. bardzo dobrym posunieciem bylo przyklejenie przez ADMINA tematu ze spisem obsad do zbiornikow. mysle, ze warto rowniez zrobic tak z chorobami. chetnie sie tym zajme i podesle post do ktoregos z administratorow, ktory pozniej sie przyklei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelus Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Tak tylko pomimo tego że dana osoba znajdzie opis choroby i sposoby leczenia jej i tak będzie wolała napisać na forum,dla pewności czy dobrze robi.Ludzie zakładający takie tematy to w większości osoby początkujące i czasem nawet nie mają pojęcia jak stosować dany lek lub co zrobić z chorą rybą.Ale jeśli masz ochotę zrobić coś takiego ja nie mam nic przeciwko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeman Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Ja dopisałem swoje pytanie o ospę w istniejącym już temacie, ale miałem pecha bo zanim ktoś odpowiedział to temat został skasowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts