sandacz Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Moglibyście mi zaproponować jakiś trawnik ? Oświetlenie to 2x18w. ps : Nie chcę gałązatki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceano Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Moglibyście mi zaproponować jakiś trawnik ? Oświetlenie to 2x18w. ps : Nie chcę gałązatki . Chociażby tutaj powinieneś trafić na jakiś ciekawy trop: http://forum.superakwarium.pl/rosliny-na-trawnik-ze-standardowym-oswietleniem-2x18w-112l-t41422.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEn Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Tak jak pisaliśmy w temacie, choć jak wiadomo dołożenie jednej świetlówki drogo nie kosztuje a wielce pomaga roślinom w szybszej fotosyntezie a co za tym idzie bujniejszym wzroście i większym polu do popisu co do gatunków roślin, bo później może się okazać, że nawet ta niewymagająca nie będzie po prostu rosła lub będzie rosła ale nie tak szybko i nie będzie tak soczyście zielona jak byśmy chcieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts