darek3160 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Co sądzicie na temat takiego urządzenia ? http://www.aquatec.com.pl/dyfuzory-co2/ ... r-co2.html Zamierzam za chwilę kupić coś takiego więc może ktoś mi pomoże w podjęciu decyzji . Używał ktoś z Was czegoś podobnego ? Warto to instalować ? Czy może polecacie coś innego , dyfuzory , atomizery ? .....Jak zwykle daję Wam czas ... do 22 ,później będzie "po ptokach " jeżeli to w czymś pomoże to dodam że urządzenie będzie wpięte w obieg JBL Cristal profi e900. Link to comment Share on other sites More sharing options...
romano1958 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Pierwszy raz to widzę ciekawe jak to działa ?? : :zamieszany: :zamieszany: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek3160 Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Nie pocieszyłeś mnie tą wiadomością . Polecili mi to znajomi z innego forum , a tu chciałem się jeszcze upewnić. Tak czy inaczej ,właśnie zamawiam,a o efektach dam znać za jakiś czas. Można to już zamknąć !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts