kiziel92 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Już kilka glonojadów tak wyglądało, jak mi zdechło... Co to za przyczyna... Tu jest 6 zdjęć po śmierći... http://www.sendspace.pl/file/Vwg2XgeM/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Jaja sobie robisz? Co to za link? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiziel92 Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 To są zdjęcia glonojada, bo jak bym opisał, to by powiedziano, że za mało dostarczyłem informacji... I nie robię sobie żadnych jaj... A zdjęcia możesz sobie usunąć... Mi zależy, abym się dowiedział, dlaczego wyrzuciłem około 50 złoty na glonojady, które zdechły mi w ten sam sposób Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 człowieku nie denerwuj sie daj inny link bo nam sie nie wyswietlają zdjecia zdjecie mozna dodac bez linka ... wchodzisz zeby napisać nowy post i na samym dole masz rubryke i napisane PRZEGLADAJ i tam szukasz jaką fote chcesz dodac i klikasz WYSLIJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Podaj jakie masz akwarium, jaki litraż, parametry wody i obsadę i czym karmiłeś. Jak klikam w link to sie nic nie pokazuje tylko tylko "nazwa pliku glonussur.rar" na fioletowo, strona na szaro i kilka jeszcze napisaow. Ot co. Wstaw fotke z komputera poprzez "przegladaj". I tyle wykrzyknikow nie pisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorX Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 To jakaś totalna masakra Coś go wyssało,wygląda jak korniszon BTW śledzę temat bo mojemu coś na gębie wyskoczyło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiziel92 Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Sorka, że wyskoczyłem... Przez 'przeglądaj', jak chcę wgrać zdjęcia, to muszę rozmiar zmienić, a niedawno odinstalowałem program... Trzeba pobrać te zdjęcia i wypakować przez WINRARA... Jakoś 'Migdałek' tak zrobił i nic mu się nie stało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 no to zmniejsz w PAINCIE wchodzisz do góry na psku w OBRAZ i wciskasz ROZCIĄGNIJ/ PRZERZUC ... i zmniejsz w pionie i w poziomie o 50 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Migdek. To nie pochodzi od migdałka. MIGDEK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiziel92 Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 * 25 litrów * obsada: filtr, grzałka, pompka, żwirek kwarcowy, korzonki, trochę mchu jawajskiego, żarówka 25W jakaś budowla z piaskowca * obywatele akwa: 1 danio lamparcie, 12 dań pręgowanych (z czego kilka oddaję), 3 neonki innesa (czekam, aż zdechną) i 4 kiryski * pokarm: to, co jest na szybie, TROPICALA: to, co kiryski nie znajdą: Ichtio Vit, Bio Vit i Green Algae Wafers Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 I ty nadal nie wiesz dlaczego glonojady ci zdychaja? Powyżej odpowiedziales sobie sam na to pytanie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Ty sobie żartujesz...? Jak Ty chcesz żeby jakieś ryby Ci nie zdychały jak Ty tak z nimi postępujesz..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 * 25 litrów * obsada: filtr, grzałka, pompka, żwirek kwarcowy, korzonki, trochę mchu jawajskiego, żarówka 25W jakaś budowla z piaskowca * obywatele akwa: 1 danio lamparcie, 12 dań pręgowanych (z czego kilka oddaję), 3 neonki innesa (czekam, aż zdechną) i 4 kiryski * pokarm: to, co jest na szybie, TROPICALA: to, co kiryski nie znajdą: Ichtio Vit, Bio Vit i Green Algae Wafers współczuje twoim rybką dania - oddaj bo za małe akwa dla nich .. kup lepiej gupiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 3 neonki innesa (czekam, aż zdechną) Ty to masz chyba kamień zamiast serca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorX Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 jakoś to było 1 ryba na 5 litrów a nie 5 ryb na 1L...(i tak mi się wydaje za dużo) dwóch to nie tłum a trzech to jeszcze nie stado Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 ten przelicznik jest zły i nie 1 ryba na 5 l tylko 1 cm tyby na 1 l wody Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorX Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 fakt;errata pomijamy narybek ~3mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiziel92 Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Spoko... O danio wiem... Gupików nie chcę, bo się okropnie szybko rozmnażają... Zostawię tylko 5 danio, 3 neony, bojownika i 4 kiryski... I to wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Spoko... O danio wiem... Gupików nie chcę, bo się okropnie szybko rozmnażają... Zostawię tylko 5 danio, 3 neony, bojownika i 4 kiryski... I to wszystko ale naprawde na danio twoje akwa jest za małe ... oddaj wszystkie i kup gupiki to nic ze sie rozmnażają one zjadają swoje młode wiec nie musisz odchowywac narybku OBSADA 1. : 1x bojownik 4x kirysek panda OBSADA 2. : 6x neon 4x kirys OBSADA 3.: 4x kirys 4x gupik ( 3 samice , 1 samiec ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts