michal1003 Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Witam posiadam akwarium 63l,a w nim 10 neonów innesa,ponad 50 albo i więcej krewetek red cherry.Grzałkę grzejącą do temp. 27 stopni i filtr aquael fan 1 czy jakoś tak.Od jakiegoś czasu się zastanawiam nad kupnem: 6 otosków ,nie wiem,jaka odmianę ,nie znam się na tym ale oby nie zabijałby małych krewetek i dużych i żebu żyły w zgodzie z neonkami. i jakieś krewetki (jakie krewetki polecicie do red cherry) mogą się krzyżować ale oby się nie zabijały I pytanko jeszcze jedno jaką karmę dla krewetek i otosków tylko żeby neonki nie zjadały bo do tej pory dawałem krewetkom Crus Tabs i to było tak że krewetki jadły i neonki a ja chciałbym tak żeby tylko krewetkom i otoskom skamowała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Masz dużo za dużo krewetek. Otoski nie stanowią dla nich żadnego zagrożenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecho Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Jeśli się same rozmnożyły to może tyle być neony trochę je wytępią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal1003 Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 No co_ty,malutkie przeźroczyste wychodzą jak rzucam tabletkę a neony nic ,ale to chyba nie przeszkadza że ich tyle mam ? Weźcie odpowiadajcie na pytania. //Atreyu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts