S'Sayan Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Czy to jest bazalt? Takim czymś mam wysypany wjazd przed bramą ponieważ tam nie ma jeszcze kostki brukowej. Nie pieni się w połączeniu z octem, matowe, szorstkie. Przywieźli nam tego masę gdy robili drogę. Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 A co.Chcesz wsadzic ro do akwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirpio2 Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 A co.Chcesz wsadzic ro do akwa? Nie on zapewne chce sprawdzić jak smakuje ale nie jest pewny czy się nie otruje i dlatego pyta A co do tematu to wydaje mi się ze to bazalt lecz nie wiedziałem nigdy u nikogo wysypanego bazaltu przed domem i dlatego wydaje mi się to podejrzane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 To nam przywieźli jak wozili pod asfalt na drodze i wydaje mi się, że to bazalt lecz 100%-owej pewności nie mam i dlatego pytam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts