domino Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Witam. Urodziły mi się molinezje, mają około miesiąca. Czy mogą dostać już pokarm mrożony? Kiedy mogę je oddać do sklepu zoologicznego? Dodam że rybki nie są do końca wybarwione, są biało-czarne, czy to normalne? Pozdrawiam domino-96. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 dzięki za odpowiedzi . :/ Zajebiste forum . Post pod postem + przeklinanie = nagroda. // Atreyu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Dodam że rybki nie są do końca wybarwione, są biało-czarne, czy to normalne? To zależy od tego czy mieszałeś odmiany. Np. złotą z czarną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Nie nie mieszałem, ich rodzice też nie są do końca czarni. Mają białe miejsca, ale już im to znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 No to sobie sam odpowiedziałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 A z tym mrożonym pokarmem to jak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Ludzie no... tak ciężko odpisać? Przecież są na tym forum osoby doświadczone i nie mogą mi udzielić odpowiedzi?... - dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Idź sobie odpocząć. Nikt tu innym za odpowiedzi nie płaci, więc jak ktoś poświęca Ci swój własny czas, to powinieneś podziękować, a jeśli odpowiedzi nie dostajesz, to powinieneś jej poszukać na własną rękę, bez rzucania się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts