S'Sayan Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Cześć. Zakładam właśnie akwarium, które miało by za zadanie namnożyć mi roślinek do dużego akwarium. Oświetlenie i te sprawy już mam lecz borykam się z problemem co wsadzić do koszyczków??? Co powkładać do koszyczków aby w to wsadzić roślinkę i porobić tak jak w sklepie??? Może waciki do demakijażu??? Czy zrobić takie coś: -na boki koszyczka gazę -do środka ziemie ogrodową -na to coś aby mi ziemia nie wypłynęła do góry -i w to roślinkę??? Chciałbym aby mi roślinka swobodnie mogła wypuszczać nowe pędy po bokach. Z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Według mnie waciki do demakijażu by się na to nie nadawały. już lepsza opcja to z tą ziemią ogrodową, ale co do gazy, to nie jestem pewna, czy to dobry pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts