thorgus Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Witam, sorki, ale akurat na rozmnażaniu rybek się nie znam więc wybaczcie jak popełnię jakąś gafę. Obsada: 3x Molinezja złota [100%], 16x neon czerwony, 1x helenka, 4x RC, 1x drewniak, 2x glonojad syjamski, problem jest z glonojadem syjamskim. Dzisiaj rano wstałem, a mi biega takie małe gó*no po szybie wielkości około 2CM. Jest białe jak nie powiem co. ^^ Jeżeli przeżył do 2cm, mam wsadzić go do kotnika? Czy jeżeli urósł do 2cm to da sobie już radę? Zbiornik 80L. Sorki, ale teraz szkoła i w ostatnich tygodniach nie miałem czasu patrzenia na moje cudowne akwarium ^^ nie wiem kiedy się okociły. mod.-Pisownia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Na logikę nie zjedzą go jak jest większy niż otwór gębowy ryb które masz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Nie musisz go wyławiać. Niech zostanie w akwa ogólnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thorgus Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 Ok dzięki, czytałem, że glonojady syjamskie po rozmnożeniu się stają się bardziej agresywne, to prawda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts