danio77 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Witam mam bojka czerwonokrwistwgo i nie chce mi niczego jeść iwciąż podkula płetwy chowając się po kontach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magd0s Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Witam mam bojka czerwonokrwistwgo i nie chce mi niczego jeść iwciąż podkula płetwy chowając się po kontach.Coś więcej? Napisz jaki to baniak, ile litrów, jaka obsada, wklej zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio77 Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Akwa 45l Zwirek,sztuczne rosliny ,kanyki i filtr obsada 3prystelki 1bojek 2glonki syjamskie amoż mu się poprawi jak prełożę go do drugiego akwa 24l.Ponieważ mam 3 akwa 1 240l. i 2 45l? obsada drugiego akwa-45l 5tetr obsada akwa240l 4skalary 2guraminy 10neonków inessa 1platydoras 5lirysków 6danio 6mieczyków czerwonych 3glonojady 1piskorwk 1molinezja ostrousta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guma Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 2guraminyJak już to gurami. Jeśli chodzi o bojownika to są to z reguły ryby żarłoczne, ciągle by jadły - jest to gen/nawyk który wykształcił się na polach ryżowych gdzie mieszkają. W skrócie :wykształciły labirynt do oddychania i są żarłoczne gdyż tam gdzie żyją jest mało pokarmu więc jedzą co dwa dni ale porządnie. Czym karmisz tego bojownika? Skąd pochodzi akwa/kubek? Czy pokarm zalega na dnie? Być może zjada z dna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio77 Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Karmi go dafnią iżywym pokarmem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guma Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Karmi go dafnią iżywym pokarmem. Możesz sprecyzować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts