pawel1997 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Mam nadzieję, że nie było podobnego tematu, i że to dobry dział. Chciałbym kupić krewetki RC na allegro paczką priorytetową http://allegro.pl/krewetki-fire-red-red ... 56333.html . Piszą, że woreczki z krewetkami są dopełniane czystym tlenem i nie wiem czy tego tlenu starczy na czas transportu. Z mojej miejscowości do Warszawy jest jakieś 120km. Czy krewetki przeżyją transport i czy opłaca się je kupować. Nie będą narażone na zbyt duże wstrząsy, jak myślicie? Ktoś może kupował już krewetki w taki sposób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayix Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Jestem pewien że wszystkie nie przeżyją jednak niektóre mogą dożyć ale będą pewnie w złym stanie...Zacytuje Ci coś co pisze na aukcji Nie wysyłam za pobraniem. <--- jeżeli krewetki nie przeżyją gość nie odda kasy i zwali na kuriera NA 100000% Mój wniosek: NIE ZAMAWIAJ ZWIERZĄT PRZEZ ALLEGRO, chyba że odbierzesz osobiście albo to nie zwierzęta akwariowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacperkrzyz Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Lol, sprzedaję krewetki od dawna, mieszkam na "odludziu" i zawsze do klienta wysyłam, może sobie iść na drugi koniec Polski 2-3 dni paczka i dam gwarancję że 100% krewetek przeżyje. Zwykłą paczką priorytetową za 12zł, worków tlenem nie napełniam bo nie będę kupował butli z tlenem skoro i tak krewetki przeżywają podróż. Jak się umie dobrze zapakować to dochodzą całe, a w tym mam już doświadczenie. Chcesz krewetki - pisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts