Bonsai Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Tak sie przykleilam dzis do akwarium i wypatrzylam dziwne male stworzenie. Na krewetke mi to nie wyglada. Na rybe tez nie. Wiec co to jest? Wyglada niezbyt przyjaznie...mam to wyrzucic czy zostawic? Zapewne przynieslismy to z jakas roslina, no bo jak inaczej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Wygląda mi to na larwę ważki.Wywal to w cho...ę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonsai Posted July 20, 2011 Author Share Posted July 20, 2011 No tak wlasnie mi wyglada..jak mala wazka... :zamieszany: edit: to napewno larwa wazki. sprawidzlam. Ale czy ona jest grozna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Tak, może zjadać narybek, małe ryby, krewetki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Wystarczy pytać w jednym miejscu. Masz odpowiedź, zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts