Bas Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Nasze bojowniki. Temat prosty, wiele osób ma te rybcię, myślę, że będzie sporo ładnych zdjęć i dobra zabawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioSuro Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Sorka za spam... Ale fotka która wygrała powinna zostać zdyskwalifikowana gdyż nie została wykonana w terminie trwania konkursu na fotkę ławicy tylko wcześniej ... Dowód : http://forum.superakwarium.pl/viewtopic.php?f=22&t=24846&st=0&sk=t&sd=a&start=110 Post w którym znajduje się to samo zdjęcie, które zgłoszono do konkursu jest identyczne (czytaj to samo) z tym dodanym 14 czerwca 2011 do tematu Basa którego link podałem. Ktoś tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem zasad ZABAWY Cytat z regulaminu : "Fotka ma być zrobiona po terminie podania tematu.Nie dajemy zdjęć z "szuflady". Nie dajemy zdjęć z internetu! Zdjęcie robimy samodzielnie !! " Moim zdaniem powinien wygrać trufl, a Bas powinien posypać głowę popiołem i przeprosić Dziwi mnie, że nikt tego wcześniej nie zauważył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip_B Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Mój bojo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted July 13, 2011 Administrator Share Posted July 13, 2011 Moment, moment. Sprawdzę wszystkie fotki przy okazji. Temat na razie zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted July 13, 2011 Administrator Share Posted July 13, 2011 viewtopic.php?f=114&t=34700&p=310949#p310949 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts