Muffin Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Cześć! Właśnie robię restart akwarium i korci mnie aby zakupić molinezje Black Molly, mieczyki Hellera - Właściwie dokupić, ale również mam chrapkę na bojownika. Nigdy nie miałem do czynienia z taką komplikacją. Czy między mieczykami, molinezjami a bojownikiem pojawią się problemy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidv249 Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 u mnie między bojkiem a molinezjami nie ma żadnych zgrzytów, ale ja mam spokojnego bojka także trzeba poczekać na inne odpowiedzi, mogą też być istotne wymiary akwa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffin Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Akwarium 112l. 80x40x40 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Czy oprócz tych 3 gatunków będą jeszcze jakieś inne ryby? I czy bojek to tylko samiec czy harem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffin Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Neony innesa oraz gupiki pawie oczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Ja bym się zdecydował albo na harem molinezji albo na harem mieczyków. 6 czy 8 szt. takich wielkich ryb to już trochę za dużo. Co do agresji bojek nic nie zrobi tak dużym rybom. A i one nie będą do niego na pewno wrogo nastawieni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffin Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Dzięki za pomoc, zastosuję się. Temat do zamknięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts