Piotr K. Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Hej No, to wreszcie skończyłem montaż drugiej części filmu o targach PetFair 2011 Tu link: Film dotyczy konkursu aranżacji akwariów Shrimp Set - czyli gratka dla miłośników roślin wodnych i aquascapingu Miłego oglądania! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Ciekawe, tak jak część I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramirez1998 Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 A kiedy 3 część Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted July 2, 2011 Author Share Posted July 2, 2011 A kiedy 3 część Hehe, nie tak prędko Muszę trochę odsapnąć, bo przez ostatnie dwa tygodnie nic innego nie robię wieczorami i po nocach tylko siedzę nad montażem, już mnie krzyż boli od tego siedzenia Ale za kilka dni się za to wezmę, wiec myślę, że za ok. 2 tygodnie, do 3, powinna się 3 część pojawić mod.-A gdzie się podziały polskie znaki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted July 2, 2011 Author Share Posted July 2, 2011 mod.-A gdzie się podziały polskie znaki?Ha, sorrki - pisałem z telefonu, gdzie nie tak łatwo wstukać polskie literki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts