Skellen Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Witam Ostatnio (3tyg temu) kupilem filtr AquaClear 50 przez 3 tygodnie chodzil z filtrem (chinskim) Hailea 700 czy jakos tak, ten wlasnie chinszczak jest bardzo glosny i wprawia w drgania cale akwarium, ale ma deszczownie. I zastanawiam sie czy ptzy obsadzie: 4x Danio Weloniaste 6x Kirysek spizowy 20x neon innesa 3x Gupik 3x Mieczyk 2x Glonojad 4x Molineza (2 zolte i 2 czarne) 6x Krewetka 4x Rak Cambarellus Texanus Rybki beda mialy malo powietrza bez tej deszczowni ? Przy deszczowni powietrza w akwarium jest duzo. Poza tym mam duzo roslinek sa moczarki w ilosci 7, sa jakies drobnolistne tez duzo i mech jawajski rozsiany po dnie. Prosze o w miare szybki odpowiedzi bo ta chinszczyzna jest wylaczona juz 15 minut Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojtek Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Kaskada da radę. PS. Przypadkiem nie masz przerobienia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Nie wiem czy kaskada da radę , zależy jakie akwarium. A z ciekawości, jakie akwarium ? 7 moczarek to jest dużo? Może dużo jak akwa ma 25l. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skellen Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 A wlasnie nie napisalem 112L - skleroza nie boli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakPla Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 patrząc po tym filtrze to myślę ze powinien dać rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troja1410 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Mam baniak 70l i specjalnie założyłem kaskadę żeby nie napowietrzać,mam sporo roślin i ruch tafli wody spełniają swoją rolę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts