marco1581 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 moja obsada to 20 neonków , 3 skalarki ,2 glonojady i czy coś mogę dołożyć np. parkę ramirezków albo coś innego,może dokupić neonków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Co-2 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Skalary oddaj , neonków dokup 5 szt, zbrojniki nieb. ok ,dokupić możesz np. pielęgnice miodową 1+1 p.zebre 1+1 p.ramireza 2+2 p.kakadu 1+3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1379 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Może dodać parę ramirezów. Oddaj skalary bo masz za niskie akwarium. Jeśli neony, które masz to innesa to możesz tak z 5 dokupić. Możesz dodać z 6 kirysków lub otosków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 moja obsada to 20 neonków , 3 skalarki ,2 glonojady i czy coś mogę dołożyć np. parkę ramirezków albo coś innego,może dokupić neonków.Marco napisz jakie to są glonojady (nie wiesz zrób zdjęcie pomogę ) Skalary koniecznie do oddania, napisz jeszcze jakie to neony. Wtedy będzie można Ci coś pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco1581 Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 neony inessa, a glonki to są chyba zbrojniki a skalary oddam jak podrosną bo to żonka kupiła i powiedziała że jak oddam to zlikwiduje akwarium hihihhi 2 parki rairezków nie za dużo nie będą się ganiać.co do kirysków to chyba nie mogę mięć bo mam podłoże -żwirek bazalt z mieszanką marmuru,wię za ostre brzegi na kiryski a otoski hmmmmm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 neony inessa, a glonki to są chyba zbrojniki a skalary oddam jak podrosną bo to żonka kupiła i powiedziała że jak oddam to zlikwiduje akwarium hihihhi 2 parki rairezków nie za dużo nie będą się ganiać Najpierw musisz oddać skalary by móc coś dodać i nawet wtedy możesz dać jedną parę ramirezek, neonek nie więcej niż 25. Chyba zrbojnik ale jaki ? Niebieski ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco1581 Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 jak mi się uda zrobić fotkę to wstawię tego zbrojnika a co do skalarów muszę przekonać moją a ramirezki dokupię parkę a zamiast tych 5 neonów coś innego czy to juz maks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Już wystarczy Ci ryb lepiej stwórz im coś z dużą ilością roślin, kliknij na moje masz w podpisie moim obrazek to kliknij na niego . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco1581 Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 no bajera ładna mam fotkę ja pokażę ci moje tylko woda jescze mętna bo jestem po restarcie cudem przeżyły rybcie ale dzisiaj ospa i 3 trupy i jedna w agoni mowa o parce ramirezów i 1 bocja 2 w agoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco1581 Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 a tu mój baniak co byś zmienił i co dodał za rybcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 To jest na 100% zbrojnik niebieski więc ok może zostać. Po tym co teraz napisałeś, wychodzi na to, że nie wspomniałeś o wszystkich rybkach jakie masz w akwarium . Jeśli lubisz neony innesa to ich ok 25 możesz mieć do tego zostaw te 2 zbrojniki oraz dodaj parkę ramirezek i to by już było wystarczające ewentualnie zamiast ramirezek daj harem 1 samiec + 3 samiczki pielęgniczek kakadu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco1581 Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 no to ok tylko mam wrażenie że troszke nudno bedzię a co do baniaczka i roślinek może tak być.chodzi mi o czy roślinki takie mogą być do tych neonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts