daniel15 Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Jaki Filtr do 60L? Może być ten czy bedzie za mocny "FZN2"? FZN2 czy to niego trzeba dokupić jeszcze pompkę czy on sam natleni wodę bez dodatkowych pompek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 W zupełności kaskada FZN 2 ci wystarczy. Woda ,która będzie się przelewać przez nią i będzie wpadać do akwarium bardzo dobrze ci natleni akwarium.Nie musisz nic dodatkowo instalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian2000 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 jak wyżej bardzo fajny filtr kiedyś zaufałem forumowiczom i to się opłaciło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bas Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Wszystko się zgadza co napisał Janusz, mam tą kaskadę od kilku dni i jestem z niej zadowolony, dobrze filtruje i natlenia wodę, ma dużo miejsca na media filtracyjne co jest ważne,regulację przepływu,łatwy dostęp do koszy i co najważniejsze jest cichutka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel15 Posted April 13, 2011 Author Share Posted April 13, 2011 Kaskada kupiona. Dzieki wszystkim do zamknięcia:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts