Roman akwa Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Witam. Zamierzam po puszczeniu lodów nabyć piasek z jeziora lub strumienia (rzeki), tylko nie wiem czy nie przywiozę z tym jakiejś choroby, i czy bedzie to zdrowe dla rybek. OBSADA -15 Gupikow -2 Bocje Wspaniałe -2 Welony jeden teleskop -1 Zbrojnik Lamparci -2 Sumy(takie małe, zapomiałem nazwy) -1 Duch Amazoński -3 Skalary -1 Mułojad Akwarium 250l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Wszystko oki a gdzie jest Twoje pytanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Ja bym się nie przejmował.Wypłucz,wygotuj i do akwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andzella7245 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Wszystko oki a gdzie jest Twoje pytanie?Tutaj Zamierzam po puszczeniu lodów nabyć piasek z jeziora lub strumienia (rzeki), tylko nie wiem czy nie przywiozę z tym jakiejś choroby, i czy bedzie to zdrowe dla rybek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1379 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Nie lepszym rozwiązaniem by było kupno podłoża w sklepie zoologicznym ? Jeśli zdecydujesz się na podłoże w rzeki lub jeziora to dokładnie je wypłucz oraz wygotuj chociaż gotowanie jest opcjonalne. Ps. Masz nie najlepszą obsadę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman akwa Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 co mam zmienić w obsadzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 co mam zmienić w obsadzie Napisz w dziale "Obsady zbiorników" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts