Maqll Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam. Zrobiłem korzeń prawie tak jak w ksiażce napisane. Tylko zrobiłem jeden błąd. Wszędzie pisali żeby wygotować go w wodzie ze solą. Zrobiłem tak tylko że potem doczytałem że musi to być sól niejodowana upss. A ja w jodowanej. Leży tak od tygodnia, super wygląda nie chcę go zmieniać. Czy na dłuższą metę zaszkodzi rybką? Dlaczego musi być niejodowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S'Sayan Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Ja tam jak coś gotuje to w jodowanej. A tak w ogóle to później gotujesz w zwykłej wodzie aby pozbyć się tej soli. Ja bynajmniej to tak rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.