Letys Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Witam. Od jakiegoś czasu kręcą mnie takie malutkie zbiorniki i jutro odbieram zbiornik o podstawie 26cm x 26cm i wysokości 45cm (daje to nieco ponad 30 litrów) wykonany oczywiście z Opti White (grubość 5mm). Co mógłbym wpuścić do takiego litrażu? Czekam na propozycje. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaWe Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ja proponuje Bojownika i malutkie Krewetki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Letys Posted December 29, 2010 Author Share Posted December 29, 2010 O bojowniku też już myślałem ale na wszelki wypadek wolałem napisać i sprawdzić czy ktoś nie wpadnie na ciekawszy pomysł Krewetek możecie nie uwzględniać w propozycjach bo jakoś nie szaleje na ich punkcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mith001 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Krewetki red cherry i gupiki z 4 same samczyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Letys Posted December 29, 2010 Author Share Posted December 29, 2010 Krewetek możecie nie uwzględniać w propozycjach bo jakoś nie szaleje na ich punkcie. Więc obecnie mamy propozycje: 1. bojownik samiec 2. cztery samce gupika Czy ktoś jeszcze na coś innego wpadnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ani bojek, ani gupiki nie nadają się do baniaka o długości 26cm! Do tego możesz wcisnąć drobniczki lub endlery, ale to naprawde ryby "na styk"! Wymiary nieciekawe szczerze mówiąc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts