forsztek Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Witam czy mogę trzymać takie ryby i w takich ilościach? 10-gupik 6- molinezja 5- danio pręgowane 2- glonojady 2 -kirysy albinosy 6 -neon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Gupiki - Ok Molinezja - za małe akwa Danio Pręgowane - hmm. Też troche za małe akwa Glonojady - Odpada Kiryski albinosy - kirysków musi być minimum 4 Neon - Innesa może być. Z czarnym nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaWe Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Na danio akwarium za małe, a pozatym wolą chłodniejszą wode. Zamiast Krysków Albinosów weź Pandy. Są jeszcze ładniejsze. Tylko jak chcesz Kiryski to podłoże nie może być ostre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktoś Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ja się tam nie znam, no ale jak pytasz to chyba jakoś trzeba odpowiedzieć. 10 - gupik - ja na twoim miejscu dał bym same samce. Nie będziesz miał problemu co zrobić z narybkiem 6- molinezja - za małe akwarium na molinezje/miecze. Poczytaj sobie o platkach - są mniejsze 5- danio pręgowane - za małe akwarium 2- glonojady - za małe akwarium 2 -kirysy albinosy - też za małe akwarium - jak już coś to kirysek pigmejek/panda i w ilości 6 szt - ryba stadna 6 -neon - zależy jaki innesa tak, pozostałe (czarny/czerwony) już nie. Poświęć trochę czasu i "przeleć" ten dział. Jest tu sporo odpowiedzi na Twoje pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts