natalia_s96 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Moje akwarium ma mętną wodę. Woda podmieniana 50% w tą sobotę. Wyczytałam na google iż można włożyć do filtra węgiel aktywowany tylko jak??? filtr AQUAEL Fan mini plus 260l/h. Akwarium 25l hoduje krewetki RD 4 mam i 2 otoski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Zniknie samo, nie ma co kombinować z węglem. Rozumiem że najpierw podmieniłaś wodę - później wystąpiło zmętnienie? To prawdopodobnie powód. PS: Otoski do oddania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natalia_s96 Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 oddam otoski tylko co kupić z ekipy czyszczącej ślimaki???? dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Ekipa czyszcząca? A po co ekipa czyszcząca. Ryby "śmieci" nie jedzą. A jak chodzi o glony... glonożercy też nie zawsze są potrzebni, a w tym litrażu tylko ślimaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natalia_s96 Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts